MENÜÜ

EELROAD

–Valik bruschettasid: paprika ja grillitud kitsejuustu; pardi confiti ja teriyaki aioli; juustu, spinati ja küüslaugu; suvikõrvitsa ja rohelise sibulaga 4.80
–Grillitud kitsejuust viigimarjamoosi, peedipestoga ja grillitud paprikaga (P) 5.40
–Marineeritud tofu-avokaado tartar lehtkapsa krõpsude, tomati-punase sibula salati ja punase läätse majoneesiga (G,L,V,P) 6.20
–Burrata juust värviliste tomatitega (G,P) 6.50
–Ekleer kreveti-selleri salati ja avokaadokreemi glasuuriga (L,P) 7.30
–Böff kapparite, punase sibula, Muhu leiva ja toorjuustu- mädarõikakreemiga (P) 7.50
–Suupistevalik (sobib kahele): kõva kitsepiimajuust, Gorgonzola juust, lambaläätsejuust, Salame Romana salaami, Salame Ventricella salaami, Parma sink, marineeritud kurk, marineeritud artišokid, oliivid, päikesekuivatatud tomatid, mädarõikakreem, marineeritud küüslauk tšilliga, viigimarjamoos, hummus, sinep (P) 9.80

SALATID

-Salatilehtede valik, tomat, kurk, redis (G,L,V,P) 2.90
-Salatikaste: Prantsuse vinegrett (G,L,V,P) / pesto (G) / Caesari (G,P) / mündi-jogurti (G,P)/ vaarikavinegrett balsamicoga (G,L,V,P) / kodune majonees tšillipipra ja küüslauguga (G,P)
-Lisandid #1: kanafilee (G,L,P) / krevetid (G,L,P) / Parma sink (G,L,P) / külmsuitsulõhe (G,L,P) / kitsejuust (G,P) / Gorgonzola juust (G,P) / marineeritud tofu (G,L,V,P) 2.20
-Lisandid #2: parmesan (G,L,P) / grillitud paprika (G,L,V,P) / 5:10 muna (G,L,P) / punase läätse hummus (G,L,V,P) / peedipesto (G,L,V,P) / oliivid (G,L,V,P) / avokaado (G,L,V,P) / marineeritud artišokk (G,L,V,P) / päikesekuivatatud tomatid (G,L,V,P) / seemneleiva krõpsud (L,V,P) 1.60 1.60

SUPID

–Vürtsikas kookosesupp seente (L,V,P) ja lõhe (L,P) / krevettide (L,P) / kanaga (L,P) 3.50
–Uhhaa (G,L,P) 3.50
–Ramen munanuudlite, pardi confiti, shimeji seente, muna ja koriandriga (L,P) 5.00

PEAROAD

–Kartulivareenikud praetud sibula ja hapukoorega (P) 10 tk / 15 tk 3.50 / 4.80
–Lambalihapelmeenid kooreses seenekastmes (P) 15 tk / 25 tk 4.50 / 6.70
–Pasta kana ja koorese pähklikastmega (L) *võimalik taimetoiduna 6.50
–Tatroto ehk tatrast risoto madalküpsetatud seasisefilee, parmesani juustu ja küpsetatud porruga (G,L,P) *võimalik taimetoiduna 7.80
–Kõrvitsa-kikerhernefalafel rukola-kinoasalati ja india pähkli kreemiga (G,L,V) 8.10
–Ahjus küpsetatud baklažaan grillitud halloumi juustu ja tomatisalsaga (G,P) 8.30
–Furger: tumeda leiva burger aberdiini-anguse lihaveise kotleti, peekoni, rukola-spinati salati, tomati, peterselli-tšilliaioli, punase sibula ja Cheddari juustuga. Lisandiks kodused friikartulid (P) 9.80
–Madalküpsetatud veisepõsk grillitud broccolini, pastinaagikreemi ja kirsi-punaveinikastmega (L,P) 9.90
–Hiidlestafilee valge oa-selleri koorekastme, hiina lehtnaerise ja musta oliivi puruga (G,L,P) 10.50

MAGUSTOIDUD

–Pistaatsia-toorjuustukook 4.00
–Ekleer tumeda šokolaadi (P) / pähklišokolaadi / valge šokolaadi, sidrunikreemi ja mooniseemnetega 2.00
–Mango-jogurtikook tšiiaseemnetega 3.40
–Beseerull vaarikate ja mandlilaastudega (G,L) 3.40
–Toorjuustu-marjakorvike (G) 3.90
–Roheline smuuti tšiiaseemnetega (G,V,P) 3.00
–Mahlane šokolaadikook Vana Tallinnaga (P) 3.80
–Toorjuustukook värskete marjadega (P) 3.80
–Brüleekreem pralinee ja sorbetiga (G,L) 3.80
–Laimi-india pähkli toorkook kookosvahukoore ja marjadega (G,V) 4.60
–Sorbett (G,L,V,P) või jäätis (G,P) 1.60

LASTEMENÜÜ

-Kreemjas pasta kanalihaga (P) 3.50
-Lihapallid kartulipüree ja koorekastmega (P) 3.50
G- gluteenivaba, L- laktoosivaba, V- vegan, P-pähklivaba