MENÜÜ

EELROAD

–Valik bruschettasid: rohelise oliivi tapenaadi; herne-mündipesto ja krevettide; rostbiifi ja puravikukreemi; paprika ja kitsejuustuga 4.80
–Parmesani-lillkapsakotlet värske salati, küpsetatud kobartomati ja tilli-jogurtikastmega (G) 5.20
–Grillitud kitsejuust viigimarjamoosi, peedipestoga ja värskete maasikatega 5.40
–Rostbiifi võileib forellimarja ja tuunikalakreemiga 6.30
–Värskelt soolatud lõhefilee avokaado-krevetisalati ja peedikreemiga (G) 6.70
–Böff kapparite, punase sibula, Muhu leiva ja toorjuustu- mädarõikakreemiga 7.50
–Suupistevalik (sobib kahele): Gorgonzola juust, Taleggio juust, Old Dutch Master juust, Parma sink, rostbiif, vinnutatud loomaliha, soolakurk, marineeritud artišokid, rohelised ja mustad oliivid, mädarõikakreem, marineeritud küüslauk tšilliga, hummus, sinep 9.80

SALATID

-Salatilehtede valik, tomat, kurk, redis (G,L,V) 2.90
-Salatikaste: Salatikaste: Prantsuse vinegrett (G,V) / pesto (G) / Caesari (G) / tilli-jogurti (G) / vaarikavinegrett balsamicoga (G,V) / kodune majonees tšillipipra ja küüslauguga (G)
-Lisandid #1: kanafilee (G,L) / krevetid (G,L) / Parma sink (G,L) / õrnsoolalõhe (G,L) / rostbiif (G,L) / kitsejuust (G) / Gorgonzola juust (G) / artišok (G,V) / kinoa päikesekuivatatud tomatitega (G,V) 2.20
-Lisandid #2: parmesan (G,L) / grillitud paprika (G,V) / 5:10 muna (G,L) / hummus (G,V) / peedipesto (G,V) / oliivid (G,V) / avokaado (G,V) / värsked maasikad (G,V) / suhkruherned (G,V) 1.60

SUPID

–Vürtsikas kookosesupp seente (L,V) ja lõhe (L) / krevettide (L) / kanaga (L) 3.50
–Peakokk Soloha borš Muhu rukkileiva, soolapeki ja küüslauguga 3.80
–Kalaramen kolme sibula, muna, munanuudlite ja koriandriga (L) 4.20

PEAROAD

–Lambalihapelmeenid kooreses seenekastmes 15 tk / 25 tk 4.50 / 6.70
–Peediorsoto, grillitud porru, kitsejuustu ja vahtrasiirupiga 6.40
–Kana-seenepada läätsede, juustu ja küpsetatud kobartomatiga koorekastmes (G) 6.90
–Mereannipasta hiidkrevettide, sinimerekarpide ja koorese valge veini kastmega (L) 7.40
–Kõrvitsa-kikerhernefalafel rukola-kinoasalati ja india pähkli kreemiga (G,L,V) 7.60
–Furger: tumeda leiva burger aberdiini-anguse lihaveise kotleti, rukola- spinati salati, tomati, peterselli-tšilliaioli, punase sibula ja Cheddari juustuga. Lisandiks tempurajahus küpsetatud pastinaagid ja porgandid 9.20
–Madalküpsetatud seasisefilee õunapüree, küpsetatud paprika, sooja pärlkuskussisalati ja jogurtikastmega 9.50
–Lõhefilee parmesani-kartulipüree, koorese valge veini kastme ja lehtkapsaga (G) 10.50

MAGUSTOIDUD

–Ekleer tumeda šokolaadiga või pähklišokolaadiga 2.00
–Smuuti tšiiaseemnetega (G,L,V) 3.00
–Beseerull vaarikate ja mandlilaastudega (G,L) 3.00
–Tosca kook 3.00
–Tartlett vaarika ja mandlitäidisega 3.00
–Musta leiva-rukkilille tort kama ja metspähklitega 3.50
–Pistaatsia-toorjuustukook (G) 3.50
–Mahlane šokolaadikook Vana Tallinnaga 3.50
–Toorjuustukook värskete vaarikate ja mustikatega 3.50
–Brüleekreem pralinee ja sorbetiga (G,L) 3.50
–Laimi-india pähkli toorkook kookosvahukoore ja marjadega (G,V) 4.60
–Sorbett (G,V) või jäätis (G) 1.60

LASTEMENÜÜ

-Kreemjas pasta kanalihaga 3.50
-Lihapallid kartulipüree ja koorekastmega 3.50
G- gluteenivaba, L- laktoosivaba, V- vegan