MENÜÜ

EELROAD

–Valik bruschettasid: paprika ja grillitud kitsejuustu; pardi confiti ja teriyaki aioli; vürtsika baklažaani ja maitserohelise; tursamaksa, muna ja murulauguga (P) 5.50
–Grillitud kitsejuust kollase peedi tšatni, pralinee ja värske viigimarjaga (G) 6.20
–Vegan kebab kimchi ja magushapu riisiga (L,P,V) 6.80
–Ahjus küpsetatud baklažaan kitsejuustu ja trühvlikastmega (G,P) 7.30
–Lõhe-peedi-avokaado tartar marineeritud ingveri ja kimchi majoneesiga (L,P) 7.50
–Böff anšooviste, punase sibula, munakollase, ciabatta ja sriracha majoneesiga (P) 7.70
–Suupistevalik (sobib kahele): kõva kitsepiimajuust, Fourme d’Ambert sinihallitusjuust, lambaläätsejuust, Salame Romana salaami, Salame Ventricella salaami, Parma sink, marineeritud kurk, marineeritud artišokid, oliivid, päikesekuivatatud tomatid, mädarõikakreem, marineeritud küüslauk tšilliga, viigimarjamoos, hummus, sinep (P) 11.00

SALATID

-Salatilehtede valik, tomat, kurk, redis (G,L,V,P) 2.90
-Salatikaste: Prantsuse vinegrett (G,L,V,P) / pesto (G) / Caesari (G,P) / vaarikavinegrett balsamicoga (G,L,V,P) / kodune majonees tšillipipra ja küüslauguga (G,P)
-Lisandid #1: kanafilee (G,L,P) / krevetid (G,L,P) / Parma sink (G,L,P) / külmsuitsulõhe (G,L,P) / kitsejuust (G,P) / marineeritud tofu (G,L,V,P) / grillitud juurviljad (G,L,V,P) 2.20
-Lisandid #2: parmesan (G,L,P) / grillitud paprika (G,L,V,P) / 5:10 muna (G,L,P) / punase läätse hummus (G,L,V,P) / peedipesto (G,L,V,P) / oliivid (G,L,V,P) / avokaado (G,L,V,P) / marineeritud artišokk (G,L,V,P) / päikesekuivatatud tomatid (G,L,V,P) / seemneleiva krõpsud (L,V,P) 1.60

SUPID

–Vürtsikas kookosesupp seente (L,V,P) ja lõhe (L,P) / krevettide (L,P) / kanaga (L,P) 3.80
–Lillkapsa kreemsupp karriga (G,L,V) 4.20
–Hapukapsasupp pardi confitiga (G,L,P) 4.80

PEAROAD

–Lambalihapelmeenid kooreses seenekastmes (P) 15 tk / 25 tk 4.80 / 7.20
–Seenevareenikud hapukoore ja maitserohelisega (P) 10 tk/15 tk 3.70 / 4.80
–Pasta carbonara (L,P) 7.50
–Kõrvitsa-kikerhernefalafel rukola-kinoasalati ja india pähkli kreemiga (G,L,V) 8.20
–Pasta puravike, kännuseente ja männiriisikatega koorekastmes (L,P) 8.70
–Seakõht balsamicos hautatud hapukapsa, küpsetaud peedi, porgandi ja suitsupaprika kastmega (L,P) 8.70
–Vegan Furger: tumeda leiva burger kebabi, marineeritud tofu, peedihummuse, peterselli-tšilliaioli, tomati ja punase sibulaga. Lisandiks bataadifriikad (L,P,V) 9.50
–Furger: tumeda leiva burger aberdiini-anguse lihaveise kotleti, peekoni, rukola-spinati salati, tomati, peterselli-tšilliaioli, punase sibula ja Cheddari juustuga. Lisandiks kodused friikartulid (P) 9.80
–Lõhefilee kreveti-homaaribisque kastme ja broccolini risotoga (G,L,P) 10.90
–Pardi rinnafilee (küpsetatud 7 minutit) kirsi-punaveinikastme ja parmesani-hirsikoogiga (L,P) 10.90

MAGUSTOIDUD

–Ekleer pähklišokolaadiga / kohvi ja Vana Tallinnaga 2.50
–Roheline smuuti tšiiaseemnetega (G,V,P) 3.00
–Toorjuustukook värskete marjadega (P) 3.80
–Brüleekreem pralinee ja sorbetiga (G,L) 3.80
–Mahlane šokolaadikook piparmündilikööriga 3.80
–Tosca kook ploomi ja ingveriga 3.80
–Soe moonikook vanillijäätisega (P) 3.80
–Pistaatsia-toorjuustukook 4.00
–Laimi-india pähkli toorkook kookosvahukoore ja marjadega (G,V) 4.60
–Sorbett (G,L,V,P) või jäätis (G,P) 1.60

LASTEMENÜÜ

-Kreemjas pasta kanalihaga (P) 3.50
-Lihapallid kartulipüree ja koorekastmega (P) 3.50
G- gluteenivaba, L- laktoosivaba, V- vegan, P-pähklivaba