MENÜÜ

EELROAD

–Valik bruschettasid: paprika ja grillitud kitsejuustu; pardi confiti ja teriyaki aioli; juustu, spinati ja küüslaugu; suvikõrvitsa ja rohelise sibulaga (P) 4.90
–Grillitud kitsejuust hooajaliste marjadega (P) 5.90
–Külmsuitsu skumbria võileib vutimuna, punase sibula, marineeritud naerise ja wasabi aioliga (L,P) 6.50
–Marineeritud tofu-avokaado tartar lehtkapsa krõpsude, tomati-punase sibula salati ja punase läätse majoneesiga (G,L,V,P) 6.80
–Burrata juust värviliste tomatite, punase sibula ja värskete massikatega (G,P) 6.90
–Böff anšooviste, punase sibula, munakollase, ciabatta ja sriracha majoneesiga (P) 7.50
–Suupistevalik (sobib kahele): kõva kitsepiimajuust, Fourme d’Ambert sinihallitusjuust, lambaläätsejuust, Salame Romana salaami, Salame Ventricella salaami, Parma sink, marineeritud kurk, marineeritud artišokid, oliivid, päikesekuivatatud tomatid, mädarõikakreem, marineeritud küüslauk tšilliga, viigimarjamoos, hummus, sinep (P) 11.00

SALATID

-Salatilehtede valik, tomat, kurk, redis (G,L,V,P) 2.90
-Salatikaste: Prantsuse vinegrett (G,L,V,P) / pesto (G) / Caesari (G,P) / vaarikavinegrett balsamicoga (G,L,V,P) / kodune majonees tšillipipra ja küüslauguga (G,P)
-Lisandid #1: kanafilee (G,L,P) / krevetid (G,L,P) / Parma sink (G,L,P) / külmsuitsulõhe (G,L,P) / kitsejuust (G,P) / marineeritud tofu (G,L,V,P) 2.20
-Lisandid #2: parmesan (G,L,P) / grillitud paprika (G,L,V,P) / 5:10 muna (G,L,P) / punase läätse hummus (G,L,V,P) / peedipesto (G,L,V,P) / oliivid (G,L,V,P) / avokaado (G,L,V,P) / marineeritud artišokk (G,L,V,P) / päikesekuivatatud tomatid (G,L,V,P) / seemneleiva krõpsud (L,V,P) / värsked maasikad (G,L,V,P) / suhkruherned (G,L,V,P) 1.60

SUPID

–Vürtsikas kookosesupp seente (L,V,P) ja lõhe (L,P) / krevettide (L,P) / kanaga (L,P) 3.80
–Suvikõrvitsa külmsupp (G,P) 3.50

PEAROAD

–Lambalihapelmeenid kooreses seenekastmes (P) 15 tk / 25 tk 4.80 / 7.20
–Ahjus küpsetatud baklažaan grillitud halloumi juustu ja tomatisalsaga (G,P) 7.80
–Mustadest spagettidest pasta krevettide, spinati-koorekastme ja tšilliga (L,P) 8.10
–Kõrvitsa-kikerhernefalafel rukola-kinoasalati ja india pähkli kreemiga (G,L,V) 8.20
–Kanalihašašlõkk suvikõrvitsa kimchi, adžika kastme ja rohelise salatiga (P) 8.70
–Veisekebab värske kartuli, baklažaani, küüslaugukreemi ja adžika kastmega (G,P) 9.70
–Furger: tumeda leiva burger aberdiini-anguse lihaveise kotleti, peekoni, rukola-spinati salati, tomati, peterselli-tšilliaioli, punase sibula ja Cheddari juustuga. Lisandiks kodused friikartulid (P) 9.80
–Madalküpsetatud veisepõsk grillitud broccolini, pastinaagikreemi ja kirsi-punaveinikastmega (L,P) 9.90
–Lõhefilee hiidkrevettide, grillitud avokaado, vürtsika merevetikasalati ja edamame ubadega (L,P) 10.90

MAGUSTOIDUD

–Pistaatsia-toorjuustukook 4.00
–Ekleer tumeda šokolaadi (P) / pähklišokolaadiga 2.50
–Rabarberikook 3.20
–Beseerull vaarikate ja mandlilaastudega (G,L) 3.40
–Toorjuustu-marjakorvike (G) 3.90
–Roheline smuuti tšiiaseemnetega (G,V,P) 3.00
–Mahlane šokolaadikook Vana Tallinnaga (P) 3.80
–Toorjuustukook värskete marjadega (P) 3.80
–Brüleekreem pralinee ja sorbetiga (G,L) 3.80
–Laimi-india pähkli toorkook kookosvahukoore ja marjadega (G,V) 4.60
–Sorbett (G,L,V,P) või jäätis (G,P) 1.60

LASTEMENÜÜ

-Kreemjas pasta kanalihaga (P) 3.50
-Lihapallid kartulipüree ja koorekastmega (P) 3.50
G- gluteenivaba, L- laktoosivaba, V- vegan, P-pähklivaba